Perne cu aer

Vă oferim doar produse UE certificate ISO 9001

Servicii de calitate

MINI PAK’R vă oferă multe beneficii

Modalități de ambalare cu Mini Pak'R

Filmele MINI PAK’R oferă o protecție sporită produsului!  Cu Mini Pak’R și alegerea uneia din cele cinci perne de aer diferite realizați cu succes următoarele moduri de ambalare / protecție:

Voidfill

Umplerea spațiilor  din cutii.

 Mini Pak’R Double Cushion

Utilizate pentru umplere pe înalțime și lateral, ideale pentru completarea rapidă a golurilor mari.  Perfect pentru cărți și articole preambalate.

Mini Pak’R CELL-O EZ 200mm x 130 mm

 

Se folosește pentru umplerea superioară sau laterală, ideală pentru goluri mai mici. Utilizată în special  în comerțul online. 

Wrapping

Împachetarea în siguranță a produselor fragile.

Mini Pak’R lentile mici

 

Acest material cu lentile mici este ideal pentru a proteja obiecte decorative mici, medii, pahare sau alte obiecte care pot fi rupte, sparte, permițând amortizarea între straturi. Oferă de asemenea protecție la suprafață pentru a preveni zgârieturile la produsele din lemn, sticlă, plastic.

 

Multi-use 

 Diferitele dimensiuni ale pernelor se adaptează la dimensiunile pachetelor și la cele mai diverse produse.

 

Mini Pak’R NOVUS Supertube

 

Tuburi flexibile pliabile pentru protecția colțurilor. Perfect pentru a înfășura ceramică, obiecte de sticlă fragile, electronice și alte produse casante.

 

 

Mini Pak’R lentile mari

 

Material cu lentile mari. Soluție ușoară de amortizare pentru a proteja sculpturi, vase mari sau obiecte din sticlă, lumânări, corpuri de iluminat, echipamente muzicale și alte obiecte de dimensiuni medii și mari.

Demonstrații pe youtube

Pack &  Play 

Protect your Quality

 Protect more with FP