Banda de hârtie umectibilă calitatea 1a

Banda de hârtie umectibilă calitatea 1a, (scotch/scoci) este  100% din  materie primă naturală și  adeziv ecologic cu o aderență puternică pe orice carton cu praf sau murdărie.  

Banda de hârtie umectibilă calitatea 1a

Banda de hârtie umectibilă

Soluția nr 1 în domeniul sigilării coletelor! Livrare promptă!

Benzi umectibile personalizate

Benzi umectibile nepersonalizate

Este un produs complet biodegradabil și reciclabil, fără costuri suplimentare, un produs  ecologic. Este singura metodă de etanșare ecologică existentă pentru ambalare și garantează respectarea mediului. Numărul 1 în domeniul sigilării coletelor și integritatea coletelor.

Un colet sigilat cu bandă de hârtie nu va putea fi desfăcut fără să lase urme foarte vizibile, deci protecția obiectelor din interiorul coletelor este asigurată.

Sunt ușor de aplicat cu ajutorul dispozitivelor: dozatorul manual sau  dozatorul electronic VARIO555 EMA 

Bandă de hârtie umectibilă asigură o sigilare de primă calitate.

Este complet biodegradabilă și reciclabilă.   Aplicarea benzilor se face cu  dispensere. Recomandăm modelul VARIO555 eMA.

Va asteptom in onșline pt comenzi

  Banda de hârtie umectibilă este complet biodegradabilă și reciclabilă. Banda  umectibilă este fabricată 100% din  materie primă naturală și  adeziv ecologic pe bază de amidon care îi conferă o aderență puternică pe toate tipurile de  cartoane, chiar și în medii cu praf sau murdărie. 

Utilizări multiple in coletărie.

Cumpără cu încredere!