simbol reciclabil

Banda de hârtie

Vă oferim doar produse UE certificate ISO 9001

     Banda de hârtie umectibilă  este fabricată  100% din materie primă naturală și  adeziv ecologic pe bază de amidon care îi conferă o aderență puternică pe toate tipurile de  cartoane chiar și în medii cu praf sau murdărie. Este complet biodegradabilă și reciclabilă fără costuri suplimentare, un produs  ecologic. Este singura metodă de etanșare ecologică existentă pentru ambalare și garantează respectarea mediului și integritatea coletelor dvs.

Aplicarea benzilor se face cu ajutorul dispenserelor  Better Packages. Vă recomandăm modelul VARIO555 eMA.

Alte denumiri

Banda de hârtie umectibilă este cunoscută sub diferite denumiri:

  • bandă (hârtie) gumată
  • bandă hârtie kraft
  • bandă umectibilă
  • bandă (hârtie) activată cu apă
  • WAT (water activated tape)
ambalare cu banda de hartie
Utilizare

Industria alimentară – produs inodor

Industria  farmaceutică și cosmetică – produs igienic

Pentru ambalarea  produselor  de  valoare (bijuterii, ceasuri, telefoane, tabac, documente, servicii de arhivare etc)

Orice alt domeniu ce presupune ambalarea în cutii de carton.

Diferența dintre banda de hârtie și banda clasica

Diferența dintre ambalarea cu bandă clasică și ambalarea cu bandă de hârtie, productivitate mai mare cu 25%!

Avantaje

Securitate garantată

Banda de hârtie umectibilă închide și sigilează orice cutie de carton. Banda de hârtie creează  o legatură totală cu cutia de carton și nu poate fi îndepărtată fără a lasă urme, rupând banda sau cutia. Deci, este foarte vizibilă orice tentativă de fraudă.

  • Rezistenţa

Banda de hârtie umectibilă  se comportă ca o sudură între componente: aderența maximă la cutia de carton îi conferă o rezistență mare. Banda rezistă la încercări extreme mecanice, climatice (căldură, frig, raze solare, umiditate) și trecerii timpului.

  • Costuri mai reduse pentru ambalare

Banda de hârtie umectibilă  este un produs eficient din punct de vedere al costurilor și este utilă în prevenirea și detectarea cazurilor de furt din colete.  De asemenea, puteți reduce costurile de ambalare cu posibilitatea de a reutiliza cutiile de carton precum și prin folosirea de cutii cu carton de calitate inferioară deoarece banda de hârtie se lipește perfect pe orice suprafață de hârtie (carton lucios, prăfuit, cu urme de grăsime etc).

  • Imaginea mărcii

Ambalajul utilizat este  imaginea dumneavoastră. La noi găsiți soluția cea mai bună pentru sigilarea coletului. Vă oferim  bandă plană, fără inserție pentru colete ușoare sau bandă ranforsată cu fibre pentru colete grele. Toate aceste benzi pot fi personalizate cu sigla sau mesajul dumneavoastră precum și cu cod de bare. Faceți publicitate companiei și produselor dvs., furnizați instrucțiuni pentru manipularea coletelor și îmbunătățiți aspectul ambalajului.

cutie ambalata
banda de hartie