reciclat

Banda adezivă de hârtie umectibilă

Banda de hârtie umectibilă

Vă oferim doar produse UE certificate ISO 9001

Banda de hârtie umectibilă este soluția optimă în sigilarea cutiilor și ambalajelor din carton. Adezivul uscat de pe banda de hârtie se activează cu apă – se umezește – pentru a asigura lipirea. Se realizează astfel sudarea benzii de ambalaj, nemaiputându-se dezlipi fără a-l deteriora!  

Banda de hârtie umectibilă este fabricată  100% din  materie primă naturală și adeziv ecologic pe bază de amidon, care îi conferă o aderență puternică pe toate tipurile de  cartoane chiar și în medii cu praf sau murdărie. Este complet biodegradabilă și reciclabilă fără costuri suplimentare, un produs  ecologic. Este singura metodă de etanșare ecologică existentă pentru ambalare și garantează respectarea mediului și integritatea coletelor.

Aplicarea benzilor se face cu ajutorul dispenserelor Better Packages. Vă recomandăm modelul VARIO555 eMA.

 

Banda de hârtie umectibilă

Alte denumiri

Accest produs, banda de hârtie umectibilă, mai este cunoscut și sub următoarele denumiri:

  • bandă (hârtie) gumată
  • bandă hârtie kraft
  • bandă adezivă umectibilă 
  • bandă adezivă umectabilă
  • bandă (hârtie) activată cu apă
  • WAT (water activated tape)

Utilizarea benzilor de hârtie umectibilă

Industria alimentară – produs inodor

Industria  farmaceutică și cosmetică – produs igienic

Pentru ambalarea  produselor  de  valoare (bijuterii, ceasuri, telefoane, tabac, documente, servicii de arhivare etc)

Orice alt domeniu ce presupune ambalarea în cutii de carton.

 

 

Filmul  arată avantajele folosirii benzii de hârtie umectibilă

Avantajele benzii de hârtie umectibilă

  • Securitate garantată

Orice cutie de carton se poate sigila cu banda de hârtie umectibilă. Aceasta creează  o legatură totală cu cutia de carton și nu poate fi îndepărtată fără a lasă urme, rupând banda sau cutia. Este foarte vizibilă orice tentativă de fraudă.

  • Rezistenţa

Aderența maximă la cutia de carton îi conferă cutiei o rezistență mare, banda  umectibilă  realizând o adevărată sudură între componente. Banda rezistă la încercări extreme mecanice, climatice (căldură, frig, raze solare, umiditate).

  • Costuri mai reduse pentru ambalare

Banda de hârtie umectibilă  este un produs eficient din punct de vedere al costurilor și este utilă în prevenirea și detectarea cazurilor de furt din colete.  De asemenea, puteți reduce costurile de ambalare cu posibilitatea de a reutiliza cutiile de carton precum și prin folosirea de cutii cu carton de calitate inferioară deoarece banda de hârtie se lipește perfect pe orice suprafață de hârtie (carton lucios, prăfuit, cu urme de grăsime etc).

  • Imaginea mărcii

Ambalajul utilizat este  imaginea dumneavoastră. La noi găsiți soluția cea mai bună pentru sigilarea coletului. Vă oferim  bandă plană, fără inserție pentru colete ușoare până în 9 kg, sau bandă ranforsată cu fibre pentru colete grele. Toate aceste benzi pot fi personalizate cu sigla sau mesajul dumneavoastră precum și cu cod de bare. Faceți publicitate companiei și produselor dvs. și îmbunătățiți aspectul ambalajului.

 

Urmărind video-ul de mai jos puteți vedea diferența dintre ambalarea cu bandă clasică și ambalarea cu bandă de hârtie umectibilă. Veți constata o productivitate mai mare cu 25%!