Pachet de hârtie reciclată X-PAD 80 g/mp 700mm x 350m maro

Pachet de hârtie reciclată X-PAD 80 g/mp 700mm x 350m maro

Pachet de hârtie reciclată X-PAD 80 g/mp 700mm x 350m maro pliată în evantai este o hârtie 100% reciclată folosită la umplerea spațiilor goale din cutiile de ambalare a produselor. Un produs ecologic.

Hârtia reciclată maro utilizată cu mașina X-PAD ECO pentru obținerea unor perne de hârtie folosite la ambalarea produselor fragile și fixarea acestora prin umplerea spatiilor libere din cutii are următoarele

Caracteristici

  1. Rezistență și durabilitate: Hârtie reciclată X-PAD 80 g/mp trebuie să fie suficient de rezistentă și durabilă pentru a rezista procesului automat de producere. Ea trebuie să poată suporta greutatea și presiunea altor obiecte din cutie fără să se rupă sau să se deformeze.
  2. Compatibilitate cu mașina X-PAD: Hârtia trebuie să fie compatibilă cu mașina X-PAD ECO din punct de vedere al dimensiunilor și al greutății. Trebuie să fie suficient de subțire și ușoară pentru a fi manipulată și alimentată eficient în mașină.
  3. Distribuție uniformă: Hârtia reciclată trebuie să umple uniform și complet spațiul din cutii. Acest lucru asigură o protecție adecvată pentru produsele ambalate și optimizează utilizarea materialului de umplere.
  4. Compatibilitate ecologică: În funcție de politicile și valorile companiei, caracteristicile ecologice ale hârtiei reciclate pot fi importante. Este posibil să se aleagă hârtie reciclată maro pentru a reduce impactul asupra mediului.
  5. Grosime și densitate controlabile: În funcție de cerințele de umplere, grosimea și densitatea hârtiei reciclate pot fi variabile importante. Aceste caracteristici ar trebui să fie controlabile și predictibile pentru a asigura un proces de umplere eficient.
  6. Costuri competitive: Hârtia reciclată maro oferă un echilibru optim între calitate și costuri. Este important să fie competitivă din punct de vedere al prețului, fără a compromite calitatea și performanța în mașina X-PAD ECO.

 

Pachetul de hârtie reciclată X-PAD 80 gr 700mm x 350m maro îndeplinește aceste cerințe și utilizatorii beneficiază de un proces eficient de umplere a cutiilor cu material de ambalare, protejând produsele și optimizând utilizarea resurselor.

 

260,00 lei fara TVA

Aceast pachet de hârtie reciclată X-PAD 80 gr 700mm x 350m este o soluție ecologică!