Rolă hârtie X-WRAP de protecție albă 27 g/mp 230mm x 400m

Rolă hârtie X-WRAP de protecție albă 27 g/mp 230mm x 400m

Rolă hârtie X-WRAP de protecție albă 27 g/mp 230mm x 400m, pentru protejarea produselor fragile, utilizată împreună cu rola hârtie X-WRAP de protecție maro 80 g/mp 380mm X 250m

Rola de hârtie X-WRAP de protecție albă este o opțiune ideală pentru ambalarea și protejarea produselor fragile, cum ar fi obiectele de sticlă, ceramica sau alte articole sensibile la zgârieturi și șocuri.

Această hârtie de protecție este disponibilă într-o varietate de dimensiuni și grosimi pentru a se potrivi cu diferitele nevoi de ambalare.

 

Caracteristicile hârtiei X-WRAP de protecție albă sunt:

1. Structură mătăsoasă și moale: Această hârtie este proiectată să fie moale și mătăsoasă pentru a proteja suprafețele delicate ale produselor ambalate.

2. Suprafață non-abrazivă: Hârtia de protecție albă are o suprafață non-abrazivă care ajută la prevenirea zgârieturilor și deteriorării produselor ambalate.

3. Aspect elegant al produselor ambalate in aceasta hartie.

4. Reciclabilă  100% și eco-friendly: Multe hârtii de protecție albă sunt realizate din materiale reciclabile sau biodegradabile, ceea ce le face o opțiune eco-friendly pentru ambalare și protecție.

 

89,00 lei fara TVA

Această hârtie X-WRAP de protecție albă este folosită de SISTEMUL X-WRAP 380mm  pentru ambalarea și protecția completă a produselor sensibile / fragile.

Hârtia de protecție albă o mai regăsim pe piață sub denumirea de  „hârtie de orez” în unele cazuri, deoarece are o textură și aspect asemănător cu hârtia de orez tradițională utilizată în anumite culturi pentru ambalarea alimentelor. Totuși, trebuie menționat că hârtia de orez tradițională este fabricată din tulpinile plantei de orez, în timp ce hârtia de protecție albă este fabricată din fibre de hârtie sau alte materiale reciclate.