Rolă hârtie X-WRAP maro 80 g/mp 380mm x 250m

Rolă hârtie X-WRAP maro 80 g/mp 380mm x 250m

Rolă hârtie X-WRAP maro 80 g/mp 380mm x 250m este o hârtie de tip fagure, cu proprietăți deosebite pentru protejarea produselor fragile. Este o hârtie special concepută pentru ambalarea și protejarea produselor în diverse aplicații.

Caracteristicile acestei hârtii tip fagure sunt:

Structură fagure: Hârtia X-WRAP maro 80 g/mp este structurată sub formă de fagure sau de plasă, ceea ce îi conferă o rezistență sporită și capacitate de amortizare. Această structură fagure asigură o protecție suplimentară pentru produsele ambalate, absorbind șocurile și vibrațiile în timpul manipulării și transportului.

  • Grosime și greutate: Greutatea și grosimea hârtiei pot varia în funcție de specificațiile produsului și de preferințele utilizatorului. Aceste caracteristici influențează rezistența și capacitatea de protecție a hârtiei.
  • Dimensiuni: Dimensiunile disponibile pot varia, inclusiv lățimea și lungimea rolei sau alte dimensiuni specifice necesare pentru aplicații individuale de ambalare.
  • Durabilitate și rezistență la umiditate: Hârtia X-WRAP are rezistenta la umiditate.
  • Potrivită pentru ambalare și protecție: Datorită structurii sale fagure și a greutății sale de 80 g/mp, această hârtie este potrivită pentru ambalarea și protejarea diferitelor tipuri de produse. Poate fi utilizată pentru ambalarea alimentelor, obiectelor fragile, pieselor mecanice sau a altor articole care necesită o protecție suplimentară în timpul manipulării și transportului.
  • Ecologică și reciclabilă: Hârtia de tip fagure este este biodegradabilă, ceea ce o face o opțiune ecologică pentru ambalare. Aceasta poate fi reciclată sau compostată după utilizare, contribuind la reducerea deșeurilor și la protejarea mediului înconjurător.
  •  Alternativă ecologică la folia cu bule
  • Manevrare simplă

184,00 lei fara TVA

Această hârtie X-WRAP maro 80 g/mp este folosită de SISTEMUL X-WRAP 380mm  pentru ambalarea și protecția completă a produselor sensibile / fragile.