Pachet de hârtie reciclată X-FILL 70 gr 380mm x 360m maro pliată

Pachet de hârtie reciclată X-FILL 70 gr 380mm x 360m maro pliată

Pachet de hârtie reciclată X-FILL 70 gr 380mm x 360m maro pliată. Este o hârtie 100% reciclată folosită la umplerea spațiilor goale din cutiile de ambalare a produselor.

Hârtia reciclată maro utilizată cu mașinile X-FILL A (automat) si X-FILL M (manual) pentru obținerea unor perne protectoare de hârtie folosite la ambalarea produselor fragile și fixarea acestora prin umplerea spațiilor libere din cutii are următoarele caracteristici:

  1. Rezistență și durabilitate: Hârtia reciclată maro trebuie să fie suficient de rezistentă și durabilă pentru a rezista manipulării automate în timpul procesului de umplere. Ea trebuie să poată suporta greutatea și presiunea altor obiecte din cutie fără să se rupă sau să se deformeze.
  2. Compatibilitate cu mașina X-Fill: Hârtia trebuie să fie compatibilă cu mașina X-Fill din punct de vedere al dimensiunilor și al greutății. Trebuie să fie suficient de subțire și ușoară pentru a fi manipulată și alimentată eficient în mașină, dar și suficient de rezistentă pentru a rezista manipulării automate.
  3. Distribuție uniformă: Hârtia reciclată trebuie să fie capabilă să fie alimentată și să umple uniform spațiul din cutii. Acest lucru asigură o protecție adecvată pentru produsele ambalate și optimizează utilizarea materialului de umplere.
  4. Compatibilitate ecologică: În funcție de politicile și valorile companiei, caracteristicile ecologice ale hârtiei reciclate pot fi importante. Este posibil să se aleagă hârtie reciclată maro pentru a reduce impactul asupra mediului.
  5. Grosime și densitate controlabile: În funcție de cerințele de umplere, grosimea și densitatea hârtiei reciclate pot fi variabile importante. Aceste caracteristici ar trebui să fie controlabile și predictibile pentru a asigura un proces de umplere eficient.
  6. Costuri competitive: Hârtia reciclată maro oferă un echilibru optim între calitate și costuri. Este important să fie competitivă din punct de vedere al prețului, fără a compromite calitatea și performanța în mașina X-Fill.

Pachetul de hârtie reciclată X-FILL 70 gr 380mm x 360m maro pliată îndeplinește aceste cerințe astfel încât utilizatorii pot beneficia de un proces eficient de umplere a cutiilor cu material de ambalare, protejând produsele și optimizând utilizarea resurselor.

113,00 lei fara TVA

Soluție de ambalare 100% ecologică!