Benzi adezive și alte produse pentru ambalare nr 1 in sector . Benzi adezive pentru ambalare si alte produse pentru ambalat

Benzi adezive și alte produse pentru ambalare nr 1 in sector

Benzi adezive și alte produse pentru ambalare

Benzi adezive low noise pentru sigilarea cutiilor/coletelor dumneavoastră se pot utiliza pe diverse materiale suport:  carton, hârtie, lemn, plastic. Folie strech pentru paletizarea manuală sau automată – 1,5 kg – 100 g tub. Folie cu bule  pentru ambalarea produselor fragile –  (Perne cu aer), cu rezistență mecanică mare.

Benzile adezive sunt fabricate din folii de BOPP (polipropilenă bi-orientată) adeziv acrilic, produse in UE, de cea mai bună calitate!

Banda adezivă pentru sigilarea cutiilor/coletelor dumneavoastra se poate utiliza pe diverse materiale suport:  carton, hârtie, lemn, plastic.

‍Benzile adezive sunt concepute pentru orice tip de utilizare în sectorul ambalării mărfurilor, de la închiderea manuală a cutiei până la aplicare prin dozatoare sau ambalatoare automate. Articolele din gama noastră de benzi din polipropilenă și adeziv acrilic pe bază de apă nu conțin solvenți și substanțe nocive, și sunt, prin urmare, reciclabile. Au o rezistență mai mare la razele UV și la îmbătrânire decât benzile adezive produse cu alte tehnologii. Cutiile sigilate cu bandă adezivă sunt protejate impotriva umezelii, impotriva captării umor mirosuri nedorite/neplăcute in interiorul cutiilor transportate.

 

Folia strech manuală este utilizată pentru ambalarea și protecția produselor pe paleți. Protejează produsele împotriva umidității și prafului.

Folia cu bule pentru ambalarea produselor fragile, cu rezistență mecanică mare, este folosită pe scară largă pentru ambalare și protecție în industria mobilei, sticlărie, ceramică, componente auto, mutări transport, electronice, electrocasnice, componente IT,  industria alimentară. Vezi și Perne cu aer.