Perne ce se umfla cu aer cu Mini Pak R doar la nevoie cal.1a

pentru protecția produselor în cutie.  Sistemul de ambalare pentru protecția produsele în timpul transportului într-un mod profesionist și eficient, în interiorul ambalajului!

Perne ce se umfla cu aer cu Mini Pak R doar la nevoie cal.1a  pentru a economisi spațiul.

Folosiți cu încredere Pernele cu aer obtinute cu Mini Pak R!

Mini Pak`R este un dispozitiv folosit pentru umplerea cu aer a pernelor folosite la ocuparea spațiilor goale din interiorul cutiei, pentru protecția produselor. Este noul sistem de ambalare, proiectat pentru a vă proteja produsele în timpul transportului într-un mod profesionist și eficient, în interiorul ambalajului! In acest fel se face economie de bani și spațiu deoarece se umplu pernele doar la nevoie. Este soluția care înlocuiește cu succes folia cu bule.

Perne ce se umfla cu aer cu Mini Pak R doar la nevoie cal.1a!

Materialele cu lentile mari reprezintă o soluție ușoară de amortizare pentru a proteja sculpturi, vase mari sau obiecte din sticlă, lumânări, corpuri de iluminat, echipamente muzicale și alte obiecte de dimensiuni medii și mari.

Materialul cu lentile mici este ideal pentru a proteja obiecte decorative mici, medii, pahare sau alte obiecte care pot fi rupte, sparte, permițând amortizarea între straturi. Oferă de asemenea protecție la suprafață pentru a preveni zgârieturile la produsele din lemn, sticlă, plastic.

Perne ce se umfla cu aer cu Mini Pak R doar la nevoie cal.1a

Perne ce se umfla cu aer cu Mini Pak R doar la nevoie cal.1a  Este un dispozitiv folosit pentru umplerea cu aer a pernelor folosite la ocuparea spațiilor goale din interiorul cutiei, pentru protecția produselor. Este noul sistem de ambalare, proiectat pentru a vă proteja produsele în timpul transportului într-un mod profesionist și eficient, în interiorul ambalajului! In acest fel se face economie de bani și spațiu deoarece se umplu pernele doar la nevoie. Este soluția care înlocuiește cu succes folia cu bule.

Materialele cu lentile mari reprezintă o soluție ușoară de amortizare pentru a proteja sculpturi, vase mari sau obiecte din sticlă, lumânări, corpuri de iluminat, echipamente muzicale și alte obiecte de dimensiuni medii și mari.

Perne ce se umfla cu aer cu Mini Pak R doar la nevoie cal.1a Materialul cu lentile mici este ideal pentru a proteja obiecte decorative mici, medii, pahare sau alte obiecte care pot fi rupte, sparte, permițând amortizarea între straturi. Oferă de asemenea protecție la suprafață pentru a preveni zgârieturile la produsele din lemn, sticlă, plastic.

Este un dispozitiv folosit pentru umplerea cu aer a pernelor folosite la ocuparea spațiilor goale din interiorul cutiei, pentru protecția produselor. Este noul sistem de ambalare, proiectat pentru a vă proteja produsele în timpul transportului într-un mod profesionist și eficient, în interiorul ambalajului! In acest fel se face economie de bani și spațiu deoarece se umplu pernele doar la nevoie.